Cabecera

Visita'ns


Fa més d'un segle del neiximent de la Perpetuenca, al 1911, com un sindicat agrícola de la mà de Mossen Camil Rossell. Des d'aquest moment, es va anar diversificant el negoci al voltant dels productes del camp.

A causa de la creixent necessitat d'espai, a l'any 2001 es van inaugurar les noves instal•lacions, com resposta a aquesta diversificació i a un canvi d'orientació que no oblida el camperol però que incorpora nous mercats.

La superfície total de 2.100m2 es distribueix en 900 m2 de agrotenda i 1.500m2 destinats a magatzem. És un espai molt important i necessari si es té en compte tots els serveis que porta a terme.

Com a cooperativa, la Perpetuenca gestiona els segurs agrícoles, la DUN, subministra productes als camperols i els assessora tècnicament en el que faci falta. Aquesta seria la funció original i no poc important.

Però últimament, sobretot després de l'ampliació, agafa força la part de AGROTENDA, on els serveis que es donen es multipliquen i marquen la diferència amb altres grans superfícies.

Per exemple, en el tema de l'alimentació: vins i olis seleccionats d'altres cooperatives de Catalunya, llegums, embotits i formatges artesanals i tot tipus de productes ecològics, des de l'arròs a la pizza.

Per a jardineria, a més de fertilitzants, terres, llavors, queviures, fitosanitaris, reg, eines i tots els complements, també assessora en la construcció de jardins.

Trobem també tot el necessari per a animals de companyia (alimentació, gàbies, productes sanitaris i complements) i per a la hípica (alimentació, sanitaris, complements vitamínics, vestuari i complements).

Ressaltar també el suport a l'agricultura ecològica amb l'assortiment de compostadores, llavors, fungicides, insecticides i fertilitzants necessaris.